This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Compromesos

Contribuir de manera significativa a la rehabilitació i construcció de nous espais de vida i convivència. Davant d’això expressem el nostre compromís per:
r

Urbanisme participatiu i sostenible

q

Conservació del patrimoni

e

Edificació bioclimàtica i integrada en el territori

w

Equipaments i espais públics per a tothom

Visió

Coherència

TransformaUrbana aposta per les persones com a factor desencadenant de l’arquitectura sostenible. Aquesta coherència entre la conceptualització de l’arquitectura i la nostra acció ens porta a un compromís ètic.

Al servei de persones

Oferir una resposta integral a les necessitats de les ciutats i pobles així com a la ciutadania esdevè el repte històric de l’arquitectura des de la seva genèsis. L’arquitectura al servei de les persones i no les persones al servei de l’arquitectura. Entenem que realitzarem una contribució positiva si cumplim aquest repte.

Integració

Integrar la diversitat de veus i aportacions de la xarxa de persones que participa en aquesta organització. Per això ens dotem d’espais de diàleg amb els nostres clients, proveïdors i la resta de col·laboradors per tal de construir projectes compartits. Així com posar l’arquitectura de qualitat a l’abast de tothom.

Qualitat

Avançar en la qualitat dels nostres projectes, potenciant la nostra profesionalitat i les nostres sinergies amb un entorn cada vegada més canviant és una necessitat del nostre present.

Innovadors

Apostem per ser una organització responsable, flexible, capaç d’aportar innovacions arquitectoniques i de integrar nous aprenentatges, i compromessa en rendir comptes al nostre entorn.

Rigor i passió

Treballar amb rigor i passió, generant entusiasme per la nostra missió, perquè la nostra forma de veure l’arquitectura pogui ajudar a fer realitat petits somnis quotidians.

Solucions

Rehabilitació

Obra Nova

Equipaments públics

Comunitats de veïns

Serveis

  • ITE insepcció técnica d’edificis.
  • Certificats d’habitabilitat.
  • Certificats d’eficiència energètica.
  • Peritatge i informes tècnics.

Urbanisme

Equip

Som

TransformaUrbana és un estudi d’arquitectura creat per MAITE RUF I ALMIRALL l’any 2004, que integra una xarxa de professionals de diferents disciplines amb una mirada integradora.

Visió

TransformaUrbana som persones que provenen de diferents territoris i disciplines, que assumint una mateixa missió, compartim uns valors i una visió comuna de les ciutats i de l’arquitectura que volem.

Filosofia

TranformaUrbana té com filosofia construir espais vius i de qualitat que ajudin a construir ciutats i pobles verds on l’arquitectura esdevingui art quotidià.

CREATIVITAT 0
PROJECT MANAGEMENT 0
ORIENTACIÓ A CLIENT 0
CUSTOMITZACIÓ 0
46

Clients

30

Anys d'experiència

73

Projectes executats

3

Països on hem treballat

Testimonials

La nostra experiència amb TransformaUrbana ha estat immillorable. Viure la transformació d’una antiga casa en la nostra llar ha sigut molt emocionant. El gust, la dedicació, el foment de racons de salut, el respecte per la memòria, l’encaix entre el possible i allò necessari... Molt més que una rehabilitació.

Patricia

Testimonials

En tots els anys de client de TransformaUrbana, només puc opinar de forma positiva. Arquitectura racionalista i sostenible i molta cura en equilibrar modernitat amb valors perennes. Extrema professionalitat i honestedat.

Josep Maria Cañameras

Testimonials

La meva experiència amb TransformaUrbana ha estat molt professional i eficaç durant tota l’obra, amb una bona resolució dels entrebancs que ens anàvem trobant.

Maria Cinta Bermúdez

Testimonials

Molt professionals, enginyoses i creatives. De tracte molt agradable i afable, que permet en tot moment contacte per expressar les preferències.

Engracia Almirall